03-03-12

Steeds die gesprekken over medicatie

Verleden week terug bij de neuroloog geweest met jonas, omdat zijn angsten weer heel erg naar voren komen. Soms niet uit te houden, van alles , maar dan ook van alles is een reden om te paniekeren. Ik moet steeds weer met lede ogen aanzien hoe mij kind zijn leven rond die angsten verwoest wordt. En dit doet pijn.

Dus bij de neuroloog weer het zelfde gesprek over medicatie. Ben er bang van. Bestaat er nu echt niets anders dan dit?  Moeten wij  dan toch daarmee proberen , ga wij er hem mee kunnen helpen? Van die vervelende vragen die steeds maar door mijn hoofd blijven spoken. Wij zijn er eigenlijk nog steeds niet uit. Heeft er iemand ervaring met medicijnen voor angsten en autisme.??? Laat het me aub weten.

13:49 Gepost door sterspiegeltje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

hoi

Ik ben jennifer van de website www.jennifer-smits.webklik.nl

Met angsten en autisme ben ik heel erg bekent omdat ik McDD heb. Dat is een vorm van Autisme met niet alleen de kenmerken van autisme maar ook de kenmerken van angststoornissen. Soms zijn de klachten van angst niet meer onder controle te houden of beinvloed het je dagelijks leven. Het is soms beter om met medicatie te starten. Het hoeft niet veel te zijn maar toch voldoende om goed te functioneren. Het is veel erger de dagelijkse angst en dat is veel ongezonder dan die angst. Je hoeft niet je hele leven die medicatie te nemen, maar gewoon een tijdje.

Als je dan medicatie neemt, nemen de angstsymptomen af, en kun je je gaan baseren op het autisme zelf.

Je kunt gerust met me praten als je met vragen zit.

groetjes jennifer

Gepost door: jennifer | 04-04-12

Hallo Jennifer,

Bedankt voor je reactie,
Ik ben je op je blogje al een paar keer komen bezoeken, En er staat ook een deel over medicatie, zou ik aub een wachtwoord kunnen krijgen om eens te komen lezen. Wij moeten vandaag terug bij een neuroloog gaan. Een andere, want ik wil graag eens iemand anders horen. Benieuwt wat die gaat zeggen. Zijn angsten zijn de laatste tijd heel fel, zelfs slapen is een nachtmerrie geworden. Moet terug bij hem in de zetel zitten tot hij terug rustig is. Erg dat ik als mama niets kan doen om hem op dat moment te kalmeren. Het hem zeggen helpt niet. Het zou leuk zijn moest je mij via mijn eigen mailadres mailen. Dit is mijn mailadres: deroock138@hotmail.com

Gepost door: Marleen | 13-04-12

Beste,

Met alle respect, maar de site van Jennifer lijkt mij vrij "commercieel".
Ook een e-mail adres "deroock138" voor "Jennifer Smits"...?

Zo zijn er honderden sites ; big-pharma spendeert miljoenen euros aan een "handel" die er vervolgens miljarden opbrengt. Ik ga mij niet uitspreken voor noch tegen medicatie bij Jonas, maar een belangrijke vraag is altijd: WAT neemt Jonas al qua medicatie?

Met beleefde groet,
Karel ;-)

Gepost door: Karel Lernout | 14-07-12

De commentaren zijn gesloten.