28-10-09

ik mis jonas

Jonas is nog steeds weg op bosklassen, Ik begin stilaan wel heel nerveus te worden. Ik vind niet dat het kan dat ze de ouders niet eens één keer bellen, of een smsje sturen. Gisteren was het een zaklamp tocht. Ik was daar erg bang voor. Zekers omdat jonas ook zo'n bang heeft in het donker. Ik weet soms toch niet waar ze met hun gedachten zitten. Dit gaat toch niet met ass kinderen. Ze zijn trouwens allemaal even bang in het donker heb ik vernomen van de ouders. Dus geen van ons is erg op zijn gemak daarover. Jonas gaat nu heel goed naar zijn bedje, nu vrees ik er echt weer voor dat al onze inspannig voor niets is geweest. Ik laat dit in elk geval nog weten hoe dit weer verloopt. Ik tel in elk geval de uren tot morgen namiddag al af. Ik mis mijn kereltje zo erg.

20:30 Gepost door sterspiegeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hey,
Zelfs al kan dit zaklamp gebeuren goed verlopen dan nog vraag ik me af waarom ze het zo leuk vinden om ons ouders die ganse bosklassen periode, ongerust te laten rondlopen!!
Ik duim dat het allemaal meegevallen is en begrijp je!
onbegrijpelijke

Gepost door: onbegrijpelijke | 29-10-09

Dag, mijn zoontje moet binnenkort ook de overstap maken van gewoon onderwijs naar bijzonder onderwijs (ASS met verstandelijke beperking). Heb het moeilijk met keuze tussen Inkendaal en bijzonder onderwijs school in de buurt. Zou ik je telefoonnummer of e-mail mogen hebben, zodat ik aub met u hierover even van gedachten kan wisselen? Dit zou voor mij een grote steun zijn om iemand te kunnen spreken die met Inkendaal ervaring heeft. Alvast bedankt! Martine, mama van Thibault

Gepost door: Martine Vandenhaute | 25-11-09

De commentaren zijn gesloten.