06-10-09

rare blouse

Er is terug iets bij gekomen bij jonas. Toen ik hem deze morgen ging wekken, en normaal knuffelen wij nog een kwartiertje in de zetel. Deze morgen wou hij dit niet. Ik vroeg waarom hij mama niet meer wou knuffelen, Hij antwoorde dat hij moest overgeven om dat ik die blouse aanhad. Ik dacht dus na en kwam tot het besluit dat jonas een hele tijd geleden eens ziek is geworden toen ik deze blouse aanhad. Vandaar dus zijn reactie. Ik doe die blouse dus niet meer aan. Want het mooiste op mijn dag is hem s'morgens een kwartiertje knuffelen.

Jonas is zondag naar een verjaardagsfeestje in een binnenspeeltuin mogen gaan .Wij met een klein hartje daar naar toe. Eens daar aangekomen raken wij als ouders aan de praat. Wij wisten precies niet van ophouden. Zoveel dat wij aan elkaar te vertellen hadden. De kinderen hebben zich heel goed geamuseerd, en wij als ouders hebben het tot 18 u uitgehouden. Telefoonnummers uitgewisseld en afspraken gemaakt om het nog eens over te doen. Ik had daar na een heel opgelucht gevoel.

 

19:55 Gepost door sterspiegeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hey,
Zo was dat in de tijd hier met een rode trui die ik droeg. Ook hij wou me niet knuffelen en werd boos van die trui. Ik was mama niet met die trui.
Bij het hemzelf iets roods aandoen, ging ook niet want hij werd woest, die broek of trui deed pijn enz...

Gepost door: onbegrijpelijke | 10-10-09

De commentaren zijn gesloten.