13-09-09

kunnen terug wakker liggen.

Jonas was in de wolken met zijn cadeautjes. Wij zijn de vrijdag na dat hij van de school kwam naar de Mc Donalds geweest met de buurjongen. Hij was door het dolle heel. Hij had bijna geen tijd om te eten. Wou direct in die klimtorens, en de buurjongen hielp hem.

Vrijdag heeft ook de psychologe van Inkendaal gebeld. Zij vertelde mij dat ze contact met de school opgenomen had. Zij zei ook dat de school voorstander is om Jonas te helpen met medicijnen. Toch vreselijk dat ze zoiets durven te zeggen. Zij zijn niet in staat om zoiets te beslissen. Ze zeiden tegen de psychologe van inkendaal dat Jonas zijn angst wel extreem is. En dat zij alles al geprobeert hebben om Jonas daar van af te helpen. En veel uren kunnen ze daar ook niet voor vrijmaken hadden ze gezegd. Het is van uit hun standpunt dan ook beter met medicatie te werken. Maar daar moeten we Jonas toch nier voor opofferen dat zij te weinig uren hebben. Het lijkt wel of wij heen en weer geslingert worden. Inkendaal had het ook aan de neuroloog waar Jonas in behandeling is voorgelegt. Ook hij is er geen voorstander van. (gelukkig).Wij hadden dan voorgesteld om Jonas misschien naar school te laten gaan naar Inkendaal. Ook dat moest voorgelegt worden. Maar ze gaat eerst en vooral in de school eens een kijkje gaan nemen of het echt wel uit de hand loopt voor Jonas. En daaruit dan afleiden of Jonas in aanmerking komt om daar bij hun school te lopen. In die school hebben ze daar wel uren voor om hem daarbij te helpen. Terug een hele boterham om van wakker te liggen.

14:46 Gepost door sterspiegeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Soms lijkt het wel dat het ene nog maar opgelost is, en daar weer iets anders voor de deur staat...
De moed niet verliezen!
Vasthouden aan je overtuiging, jullie kennen je kind het beste.

Liefs,
Elfenzoon

Gepost door: elfenmama | 13-09-09

Hey,

Zoals je weet, ben ik anti- medicijnen. Daarbuiten zou ik zegggen, volg je gevoel. Jullie kennen Jonaske het beste en niemand kan jullie verplichten. Toch tof dat ze eerst eens een kijkje gaan nemen op school. De moed niet verliezen hé!!

Onbegrijpelijke

Gepost door: onbegrijpelijke | 14-09-09

De commentaren zijn gesloten.