27-03-09

Epilepsie.

Ik heb gisteren terug een epilepsieaanval gehad. Nu zit ik met een groot angst gevoel. Deze morgen had ik een gesprekje met iemand. En er kwam terug een aanval ter sprake van toen ik 20 weken zwanger was. Volgens sommige mensen zou Jonas ass hebben door die aanval. Dit deed pijn. Ik ben er ook al een hele dag mee bezig geweest. Ik voel mij daar zo schuldig om hé. Stel je eens voor zeg, dat dit zo zou zijn. Wat een vreselijk gevoel. Sommige mensen spreken ass en epilepsie ook in een adem uit. Ik ben er al een tijdje niet meer mee bezig, van waar nu juist die ass komt. Maar nu!!!!! Het laat me even niet meer los. Zou dit nu echt de aanleiding van Jonas zijn ass kunnen zijn??? Ik hoop echt van niet. Maar ik zal het ook nooit zeker weten.

23:25 Gepost door sterspiegeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hey,
Sommige mensen zeggen zoveel. Het is ook niet van belang nu of het daardoor is dat jonaske ass heeft hé. Je schuldig voelen, moet je zeker niet! Niemand kan daar iets aan doen. Dat men autisme en epilepsie in 1 adem zegt, is omdat sommige mensen met autisme, ook lijden aan epilepsie.
Het enige dat belangrijk is, is dat jullie van elkaar houden. Ik weet dat je een wreed goede mama bent en dat is het beste wat Jonaske kan overkomen. Meer moet dat niet zijn!! Ik duim dat je je vlug terug beter voelt!
onbegrijpelijke

Gepost door: onbegrijpelijke | 28-03-09

De commentaren zijn gesloten.