29-10-08

oeps

Hier ben ik weer. Mijn man had verleden week vacantie, en om één of andere reden geraak ik dan maar niet aan de pc. Nu deze week is Jonas thuis, en ook nu is het moeilijk om iets te schrijven. Gewoon te weinig tijd denk ik. Verleden week de vrijdag zijn wij de bus op 5 min van ons huis tegen gekomen, om 16.50 uur. Wij daarachter om hem te doen stoppen. Toen ze stopte was zij heel verwonderd. Ik zei dat ik Jonaske nu wel zou meenemen. Wil je dat echt doen zei ze. Waarom zou ik anders de moeite gedaan hebben om haar te stoppen, om Jonas nog een uur langer op de bus te laten zitten. Zij rijdt dus helemaal terug naar de grote baan om dan de hele toer te maken, want het eerste kindje stapte af waar wij haar hebben  doen stoppen. Ik vind dat erg dat Jonas op 5 min van zijn huisje is en hij de hele ronde moet meemaken. Dus nu ben ik van plan om haar voor te stellen om Jonas daar elke dag te komen ophalen, moet ik dan 10 of 20 min wachten, hij zou in ieder geval een uurtje vroeger thuis zijn. En eigenlijk was zij wel blij toen ik zei dat ik Jonaske wel zou meenemen. Dan zou zij ook vroeger thuis zijn. Dus iedereen content.Herschaalde kopie van 100_0605Jonas is wel als een vleermuisje van de bus gestapt, ik herkende hem bijna niet meer.

Gisteren morgen toen wij in de badkamer waren, zei Jonas plots" mama kijk ik ben een jongen, want ik heb een piemel. En jij mama jij bent een meisje. Doe jij pipi met je poep??? " Ik was nogal verwonderd van die vraag, en moest er toch iets op antwoorden. Dus ik zei" neen meisjes doen pipi met een mieke. Waarop hij nog sneller dan de wind antwoorde" met mega mindy???? " Ik stond met mijn mond vol tanden. Eigenlijk best wel grappig achteraf bekeken. Maar ik stel mij de vraag hoe : Ik zie het zo al voor mij, als het mega mindy is, en er is misschien iemand, dat hij gaat zeggen " meisjes doen pipi met mega mindy. Begrijpen jullie het???

 

17:29 Gepost door sterspiegeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

een verzuchting van alle mama's! Onze kindjes hebben het al moeilijk om zolang te zitten niksken en als ze dan nog bijna voorbij de deur van de mama rijden...

Gepost door: sterrenmama | 06-11-08

De commentaren zijn gesloten.