18-06-08

Oef het schooljaar is bijna voorbij.

Ik Jonas zijn agenda stak een briefje in waarop stond dat zijn klasje vandaag een voormiddag in de nieuwe klas voor volgend jaar zouden gaan doorbrengen. Maar Jonas verteld er heel weinig over. Ik ben in ieder geval al heel blij dat hij mag overgaan, hij heeft het dit jaar ongelooflijk goed gedaan en heeft heel veel bijgeleerd, zoals zijn naam schrijven,zelfs sommige letters al lezen. GOED Hé.

Toen ik gisteren op de bus aan het wachten was, en Jonas op 18.00 u nog steeds niet thuis was, werd ik doodongerust. De bus is er uiteindelijk door gekomen op 18.15 u. Wat bleek, zij hadden onderweg een ongeval gehad, er was een vrachtwagen al hem te keren tegen hem gebotst en er kwam een heleboel papierwerk aan te pas. Er was gelukkig niet veel schade. Maar op die momenten sta je toch even stil bij de gedachte dat je je kind elke dag weer opnieuw op die bus moet zetten; en dat hij uren op de baan is per dag. Dan kom er nog bij dat zij op de drukste uren in veel verkeer zitten. Ben ik blij dat het schooljaar bijna voorbij is zeg.

Nog iets, elke dag komt Jonas thuis met zijn zakken vol papiertjes. En s'avonds moet ik die altijd uit zijn zakken halen. En telkens zeg hij "kijk mama wat ik voor je meegebracht heb"Hij is hier heel fier over, maar ik heb soms het gedacht van"moet ik alle papiertjes die Jonas vindt onderweg, of ik weet niet waar dan altijd in mijn vuilzak steken",dan denk ik weer misschien denkt hij dat het cadeautje zijn. Omdat die ook in papier zitten hé.    

14:50 Gepost door sterspiegeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hey,

Fantastisch he die goede resultaten van Jonaske!!!

Ja die bussen he vanuit de school.Zo heb ik ook al een aantal maal langer moeten wachten dan gewoonlijk.Hoe bezorgd een mens dan is hé.De school contacteert dan pas iedereen als je al doodnerveus bent van het langer wachten ook hé.

Wij zullen hier ook blij zijn dat het grote vakantie is hoor :-)

Gepost door: onbegrijpelijke | 18-06-08

De commentaren zijn gesloten.