29-05-08

 

1A8LCA98POKFCAZ67YJFCAU6I48DCAPPBFU9CA0EQ62RCA85UKMNCAS8L9QYCASIN8KVCAF8T1GSCAFMRGQ3CA1IFEM4CAZ5C59LCAYPEV2ICAHC8083CAID26D5CAMJG8FSCARS5MFHCA3E0DAGCAMGXXBXNiemand is zo arm dat hij geen glimlach kan geven. Als voor je kijken je bang maakt en achter je kijken je triest maakt. Kijk dan naast je , daar sta IK.

Heel veel dingen zijn overbodig, maar vriendschap heb je nodig. Een blik, een woord, een stille wenk. Elkaar zo kennen is een geschenk. Een echte vriend loopt je nooit voor de voeten, alleen als je dreigt te vallen. Liefde is voor al jezelf geven. Je bent perfect voor mij , zelfs met al je gebreken. Hou van het leven iedere dag , want je weet nooit of het morgen nog mag. Denk niet steeds , wat komt er morgen? Het leven gaat zo snel voorbij. Denk niet steeds aan al die zorgen, geniet en wees een beetje blij !!! Aanvaard wat je niet veranderen kan , maar verander wat je niet aanvaarden kan. Wie durft te zijn zoals hij is , is een gelukkig mens. Wie dat niet kan moet nog veel leren. Wie dit niet mag is te beklagen. En wie dit niet wil is dom. Wanneer je niet kunt worden wat je wil; wordt het tijd te waarderen wie je bent.

Door vriendschap wordt vreugde verdubbeld en verdriet gedeeld. Echte vriendschap is als gezondheid, de waarde ervan is zelden geweten tot je  het hebt verloren. Ga op zoek naar de rust en de stilte in jezelf , en weet dat alles een doel heeft. Er bestaan geen toevalligheden, alle gebeurt met een reden. Misschien moeten wij er wel iets uit leren.

Geef uiting aan je verdriet, en het wordt zachter. Geef uiting aan je vreugde en die wordt nog intenser. Niemand wil een ander kwetsen, maar meestal gebeurt dit vanuit zijn eigen gekwetst zijn. Dit wetende maakt je milder, zowel naar anderen als naar jezelf!!!

Zeggen "ik weet het". Is niet genoeg. Het leren toepassen maakt het leven juist zo boeiend, maar soms ook zo moeilijk. Toch is het de bedoeling dat het eenvoudig zou zijn... Het proberen is al veel waard.

Dit is voor mijn man , hij heeft het op dit moment moeilijk, en als hij dit leest hoop ik dat hij het weer een beetje rozer gaan zien./

 

 

20:53 Gepost door sterspiegeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.