22-04-08

De boerderij klassen eindelijk bijna voorbij.

Jonas is gisteren op boerderij klas vertrokken. Hij was hier thuis heel entousiast.Op weg naar de school kreeg hij het in de auto heel moeilijk, hij begon ineens te vragen of hij straks naar huis mocht komen slapen. Ik kon er eigenlijk niet veel op antwoorden want ik had het ook moeilijk. Eens in de school toegekomen hebben wij zijn valies bij de juiste groep gezet, en mocht hij naar de speelplaats nog wat gaan spelen. Hij heeft mij 3 dikke knuffels gegeven voor elke dag één.Gisteren avond hebben wij dan een sms je gekregen van de juf dat alles daar in orde was en dat hij al sliep als een roosje. Het goede nieuws is dat hij in zijn nieuwe lakentjes van cars slaapt. Ik mocht de andere van gewoonte meegeven voor het geval dat die van cars niet gingen. Alleen hij mocht het niet weten. Ik zit wel de hele dag te kijken naar het schema dat de juf heeft doorgestuurd de vrijdag." Wat doen ze nu. ach nu zijn ze dit aan het doen en nu weer dat. Zot wordt ik ervan. Dat het gauw weer morgen is. De nacht gisteren heeft heel lang geduurd, constant wakker, en als ik dan een beetje sliep, dan was ik heel raar aan het dromen.Ik wacht nu heel ongeduldig op een berichtje.

Vandaag zijn de mensen van de thuisbegeleiding geweest, toen ik vertelde dat jonas op de boerderij in zijn nieuwe lakens sliep, zeiden ze wel dat het mogelijk is dat hij het er thuis weer heel moeilijk mee kan hebben. Gewoon omdat hij die lakens kan linken aan de boerderij. Afwachten dus hé.

Dit is wat ik op dit moment voel;

S'morgens de zonsopgang,s'avonds de zonsondergang. Elk uur van de dag, is er geen dat ik zonder je kan. Dit lijkt wel overdreven, maar je bent een deel van mijn leven, waar ik niet zonder kan. Het is maar voor drie dagen en toch ben ik aan het klagen. Laat het gauw weer woensdag zijn, want mijn hartje doet zo'n pijn, dan kan ik je weer knuffels geven, en kunnen wij weer verder met ons leven. Tot morgen jonas.

20:40 Gepost door sterspiegeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.