03-04-08

 

Ik zit nu momenteel met veel stress en ben dood op. En als ik mijzelf afvraag waarom? Weet ik het zelfs niet.Hier gaat het momenteel nogthans goed met jonas. De vacantie duurt  wel een beetje te lang en het is misschien daarom dat ik zo moe ben. Jonas hangt voordurend aan mijn rok bij wijze van spreken, en vraagt voordurend aandacht. Hij schrijft nu mama ,meme,papa,pepe. Vind ik ongelooflijk dat hij dit al kan. Hij gaat momenteel met grote sprongen vooruit.

Sinds ik mijn blog schrijf, vind ik dat mijn aanvaardings proces ook stilletjes aan vaste voet krijgt. Begin mijn kind een beetje te begrijpen. Alleen zijn er nog een paar probleempjes die vast een simpele oplossing vragen. vb Jonas moet steeds dezelfde lakentjes op zijn bedje liggen hebben. Als ik er andere probeer op te leggen,wil hij gewoon niet in zijn bed gaan liggen. En komt er een stevige paniek aanval aan. Hoe los ik dit op? Heb hem er nogthans al een paar nieuwe laten kiezen. Vraag mij wel af hoe dat in de boerderijklassen gaat verlopen. Of moet ik ze gewoon meegeven? Ze komen steeds maar dichterbij. Nog 16 dagen om jonas proberen voor te bereiden. Mijn man zegt dat daar mijn stress van komt, en misschien moet ik hem nog gelijk geven. Maar ik kan niet meer terug. Als hij terug zal zijn zal ik misschien blij zijn dat hij is meegegaan.

20:54 Gepost door sterspiegeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hey hey,
Ja stress is vermoeiend hé.Onze kinderen vragen dan ook zoveel aandacht en zorgen hé.Je zorgen maken over die uitstap zal inderdaad ook een groot deel stress zijn.Goh ,die lakens...Moeilijk hé.Staat er op de meeneem lijst van de kinderboerderij dat ze lakens moeten meebrengen?Zoniet zou ik ze niet meegeven.Misschien toch nog is met de juffen praten over waar Jonas het allemaal moeilijk zou kunnen hebben en hoe zij dat zien.Ze kunnen dan mee helpen met de voorbereiding naar Jonas toe.
Fantastisch he dat hij dat allemaal kan :-)
Vergeet niet zelf wat te ontspannen he :-)

onbegrijpelijke

Gepost door: onbegrijpelijke | 04-04-08

De commentaren zijn gesloten.