14-03-08

 

Een paar dagen geleden hebben wij een raar voorval in de auto gehad. Mijn man vroeg hoe het ging op het werk, omdat ik het de laatste weken erg druk heb, en al een paar dagen geen tijd heb om s'middags te gaan eten. En of ik dit mijne chef dit al gezegd heb. Waarop ik antwoord dat ik voor het moment beter niet kan gaan, want als wij iets vragen dat zij konstant onze neus afbijt. Jonas die achteraan in de wagen zit hoort dit. Waarop hij begint te roepen en te wenen, dus vroeg ik hem wat er was en hij antwoorde al roepend "neen mama niet u neus afbijten ". Eigenlijk best wel grappig, ware het niet dat hij daar heel erg van schrok en er erg van ontdaan was. 

Voor het moment zit ik op jonas te wachten, gisteren is hij thuis gekomen met de woorden het is feest in de school en morgen komen alle mama's en papa's naar de school om te eten. Blijkbaar hadden zij op de school gezegd dat er vandaag een eetkermis daargaat(wat ook zo is) maar hij heeft het zo begrepen dat wij vanavond naar de school moeten gaan feesten. Dus zitten wij straks met een probleem vermits wij niet naar de eetkermis gaan gaat dit niet goed aflopen. Eigenlijk is het toch niet slim om zoiets te zeggen tegen die kinderen. Want ik ben er zeker van dat er nog ouders met deze problemen zullen zitten. Ik denk toch dat niet alle ouders daar naar toe gaan. 

17:17 Gepost door sterspiegeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hey,
Niks raars aan in geval van autisme hé,dat is weer dat letterlijk nemen.Grappig soms in ieder geval :-),als je t nadien vertelt toch want ja door een uitspraak kunnen ze idd heel angstig worden.
Ik hoop dat je t wat minder druk krijgt op je werk.
Dikwijls heb ik ook het probleem van ze hebben blijkbaar iets gezegd en ik weet van niks.Of typisch aan mijn zoon,hij kreeg brieven maar heeft ze niet bij en geeft dan die info niet.Er zijn wel meerdere dingen waar ik soms van denk,zwijg er liever over tegen het kind.Wij zitten dan met de gebakken peren omdat we iets niet tijdig wisten of gewoon niet wisten of waar we niet zeker van zijn dat het juiste info is of we kunnen wegens omstandigheden niet gaan waar zij naartoe willen .De buien swingen dan de pan weer eens uit hé.Ik hoop dat het allemaal nog beetje meeviel die avond :-)

Gepost door: onbegrijpelijke | 16-03-08

De commentaren zijn gesloten.